Telefon:
051 746 534
Kamagra sex tablete - močna erekcija

Prezgodnji izliv

Prezgodnji izliv - prehitra ejakulacija

Prezgodnji izliv je običajna in pogosta, predvsem pri mladih oz. mlajših in manj izkušenih moških. Pričnimo na začetku: ejakulacija je sprostitev semena iz penisa med orgazmom. Ko se ejakulacija pojavi hitreje, kot bi si želeli (ali kot bi si želel vaš partner), je ta motnja znana kot prezgodnji izliv (ali PE – Premature Ejaculation oz. prezgodnja ejakulacija). Približno 45% moških med 18. in 59. letom v nekem obdobju svojega življenja doživlja prezgodnjo ejakulacijo. Drugi izrazi za prezgodnjo ejakulacijo sta prehitra ejakulacija, prezgodnji vrhunec ali prehiter izliv.

Prezgodnji izliv je ena izmed oblik erektilne disfunkcije. Spolna disfunkcija se nanaša na katerokoli vrsto težav, zaradi katerih par ne more povsem uživati v spolnosti. Vendar PE ne pomeni enako kot erektilna disfunkcija (ED). Erektilna disfunkcija je namreč nezmožnost doseči in ohraniti erekcijo, ki omogoča zadovoljivo spolno izkušnjo. Vendar pa se lahko prezgodnja ejakulacija pojavi skupaj z erektilno disfunkcijo.

Kateri simptomi so značilni za prezgodnji izliv?

Občasne epizode prezgodnjega izliva so pogoste in niso razlog za skrb. Vendar pa bo potrebno zdravljenje, če se prezgodnja ejakulacija pojavlja pogosto ali če traja že nekaj časa (npr. nekaj mesecev). Glavni simptom za prezgodnji izliv je torej redna nezmožnost odložiti ejakulacijo za več kot nekaj minut po penetraciji med spolnim odnosom. Prav tako med težave s prezgodnjim izlivom spada prehiter vrhunec med masturbiranjem.

Vam PREHITRO pride? Super KAMAGRA pomaga!NAROČI

Prezgodnji izliv in vzroki zanj

Obstajajo psihološke ali čustvene komponente za nastanek prezgodnje ejakulacije, prav tako pa prezgodnjo ejakulacijo delimo na primarno in sekundarno.

Primarni prezgodnji izliv

Primarni prezgodnji izliv se ponavadi pojavi že v najstniških letih, ko mlad moški prvič doživi prvo splono vzburjenje in prvi spolni kontakt. Primarno prezgodnjo ejakulacijo je težje zdraviti, saj vzrok ponavadi leži v moškem psihološkem profilu in ni telesnega oz. fizičnega izvora. Občasno ga lahko povzročijo tudi nezdrave navade kot so hitra masturbacija s ciljem čim hitrejše zadovoljitve, torej orgazma.

To v praksi pomeni, da se moški strenira za čim hitrejšo ejakulacijo, kar pa ni najbolj zaželjeno v spolnem odnosu - kot žal ugotovi moški kasneje s stalno spolno partnerico.

Sekundarni prezgodnji izliv

Sekundarni prezgodnji izliv pa se ponavadi pojavi pri moških v zrelejših letih (35 let in starejši) in ima tipično korenine:

  • v psiholoških težavah (stress, depresija, drugi psihološki pritiski)
  • v fizioloških razlogih (diabetes, visok krvni pritisk, itd)

Nekateri psihološki vzroki so lahko prehodni in posledično začasne narave, vendar je pomembno, da zdravimo tudi te. Moški je namreč lahko med zgodnjimi spolnimi izkušnjami v mlajših letih doživel prezgodnjo ejakulacijo in zato razvil strah, ki situacijo sedaj le še stopnjuje. Brez ustreznega pristopa k reševanju tega problema težava ne bo izginila sama od sebe, temveč se bo le poslabševala.

Nenormalne ravni nekaterih hormonov, kot je testosteron ali kemikalije, ki jih proizvajajo živčne celice, imenovane nevrotransmiterji, so lahko fizični vzroki, ki povzročijo prezgodnji izliv. Vnetje prostate ali sečnice tudi lahko povzroči tudi simptome, vključno s PE (prezgodnji izliv) in ED (erektilna disfunkcija). Prehitri izliv se najbolj učinkovito zdravi z zdravili, ki zavirajo transporterje serotonina. Serotonin poznamo tudi po drugem imenu, bolj domačem imenu - hormon za srečo. Ima namreč največji kemični vpliv na občutek sreče pri človeških bitjih.

Kako preprečiti prehiter izliv?

Kamagra (oz. bolj konkretno Super Kamagra) moškim pomaga z dodatno sestavino poleg ključne učinkovine Sildenafil, ki povzroča trdo erekcijo. Ta dodatna sestavina se imenuje Dapoksetin in je zelo potentna SSRI sestavina. SSRI pomeni selektivni zaviralec ponovnega privzema serotonina, njegova funkcija pa je zaviranje transporta serotonina v živčne končiče osrednjega živčevja.
Zelo priporočljivo ga je vzeti vsaj 35 minut pred spolnim odnosom, sicer pa se skupaj s kozarcem vode izredno hitro absorbira v moško telo in tudi izjemno hitro in učinkovito deluje. Še večji plus Super Kamagre pa je, da se Dapoksetin, snov, ki preprečuje prezgodnji izliv, tudi izjemno hitro izloči iz človeškega telesa. Že v 6 urah po zaužitju v telesu ni sledu po njem. To pomeni, da je snov zelo varna za uporabo in uživanje, saj vpliva le in samo izključno na prezgodnji izliv in na nobeno drugo telesno funkcijo.

Da ne "špricne" prehitro - Super Kamagra!NAROČILO

Kaj pravijo kupci o Kamagra Gel SLO

Povprečna ocena 4.92 / 5.0 (skupaj 287 ocen)
NejcNova Gorica
5.0
Nadlego z erekcijo mi je vaša Kamagra pomagala odpraviti takoj ... Hitra dostava !
JakaRadgona
5.0
Hvala fantje, hitro sem dobil paket na pošto, še naročim, lp!
JasminaCerklje
5.0
Vse pohvale .. hitri, cenovno ugodni, nimam slabih izkušenj.
  1. Domov
  2. Erekcija
  3. Prezgodnji izliv