Telefon:
051 746 534
Kamagra sex tablete - močna erekcijaViagra tablete & Kamagra gel

Pogoji poslovanja

1. ARTIKLI
Tablete so predvidene za uporabo v skladu s priloženimi navodili. Prepovedana je prodaja proizvodov osebam, ki so mlajše od 18 let. Tablete hranite na mestu, ki ni izpostavljenco soncu in/ali vročini. Hranite izven dosega otrok.

2. NAROČILO
Po oddaji naročila boste prejeli potrdilo o prejemu naročila na vaš e-mail naslov. V primeru, da želite preklicati naročilo, to lahko storite v roku 1 ure preko našega e-mail naslova (spodaj). V primeru, da kupec v roku 1 ure po naročilu ne odstopi od naročila se smatra, da se z naročilom nepreklicno strinja in ga potrjuje. Ponudnik se obvezuje, da bo v dogovorjenem roku ustrezno zapakirano pošiljko poslal kupcu. V primeru, da je bilo naročilo oddano do 16. ure, je pošiljka odposlana še isti delovni dan. V primeru naročila po 16. uri pa je pošiljka poslana naslednji delovni dan.

3. PLAČILO
Pošiljka je poslana priporočeno z odkupnino v vrednosti naročila, ki ga plačate ob prevzemu paketa.Poštnina je brezplačna! Pošte Slovenije v primeru pošiljke z odkupnino sicer svoje storitve zaračuna v skladu s svojim cenikom.

4. GARANCIJA
Ponudnik nudi garancijo dobropisa v vrednosti naročila v primeru, da je kupec nezadovoljen z izdelkom. Garancijo lahko uveljavite preprosto in diskretno. V primeru uveljavitve garancije mora kupec v roku 30 dni od dneva nakupa obvestiti prodajalca o reklamaciji preko e-pošte. K obvestilu naj kupec tudi že priloži informacijo, s katerimi izdelki bi rad koristil dobropis.

5. ODVEZA ODGOVORNOSTI
Podatki, ki so objavljeni na spletni strani so namenjeni splošnemu informiranju in niso ustrezna alternativa posvetovanju z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru, da menite, da potrebujete zdravniško pomoč ali vsaj nasvet, svetujemo, da se čimprej obrnete na svojega zdravnika. Ponudnik ne odgovarja za informacije Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih, ki so individualne ocene posameznikov in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

6. ZAŠČITA OSEBNIH PODATKOV
Ponudnik se skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za več informacij svetujemo ogled Politike zasebnosti.

7. KONTAKT

E-pošta: 
 [email protected]
Ta dokument je bil nazadnje posodobljen dne: 18.04.2018

Nimate tako močne ali trde erekcije kot bi si želeli?
Za vse težave z impotenco imamo rešitev!

V naši spletni trgovini nudimo najcenejše tablete za erekcijo - BREZ RECEPTA!Zagotovite si spet kvaliteten seks še danes tako, da opravite DISKRETEN nakup ORIGINAL tablet za erekcijo.

NE ODLAŠAJTE - NAROČITE ŠE DANES - REŠITEV ZA VSE VAŠE TEŽAVE!

NAROČILO

Kaj pravijo kupci o Kamagra Gel SLO

Povprečna ocena 4.91 / 5.0(skupaj 216 ocen)
BogdanAjdovščina
5.0
Sem dobil že naslednji dan, hvala na hitri dostavi, še naročam ...
KrisŠoštanj
5.0
Dobra odzivnost in hitra procedura od naročanja do dostave. LP
AnelLjubljana
5.0
Pohvale na hitri dostavi, zadovoljan