Telefon:
051 746 534
Kamagra sex tablete - močna erekcija

Pogoji poslovanja

1. ARTIKLI
Tablete so predvidene za uporabo v skladu s priloženimi navodili. Prepovedana je prodaja proizvodov osebam, ki so mlajše od 18 let. Tablete hranite na mestu, ki ni izpostavljenco soncu in/ali vročini. Hranite izven dosega otrok.

2. NAROČILO
Po oddaji naročila boste prejeli potrdilo o prejemu naročila na vaš e-mail naslov. V primeru, da želite preklicati naročilo, to lahko storite v roku 1 ure preko našega e-mail naslova (spodaj). V primeru, da kupec v roku 1 ure po naročilu ne odstopi od naročila se smatra, da se z naročilom nepreklicno strinja in ga potrjuje. Ponudnik se obvezuje, da bo v dogovorjenem roku ustrezno zapakirano pošiljko poslal kupcu. V primeru, da je bilo naročilo oddano do 16. ure, je pošiljka odposlana še isti delovni dan. V primeru naročila po 16. uri pa je pošiljka poslana naslednji delovni dan.

3. PLAČILO
Pošiljka je poslana priporočeno z odkupnino v vrednosti naročila, ki ga plačate ob prevzemu paketa.Poštnina je brezplačna! Pošte Slovenije v primeru pošiljke z odkupnino sicer svoje storitve zaračuna v skladu s svojim cenikom.

4. GARANCIJA
Ponudnik nudi garancijo dobropisa v vrednosti naročila v primeru, da je kupec nezadovoljen z izdelkom. Garancijo lahko uveljavite preprosto in diskretno. V primeru uveljavitve garancije mora kupec v roku 30 dni od dneva nakupa obvestiti prodajalca o reklamaciji preko e-pošte. K obvestilu naj kupec tudi že priloži informacijo, s katerimi izdelki bi rad koristil dobropis.

5. ODVEZA ODGOVORNOSTI
Podatki, ki so objavljeni na spletni strani so namenjeni splošnemu informiranju in niso ustrezna alternativa posvetovanju z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru, da menite, da potrebujete zdravniško pomoč ali vsaj nasvet, svetujemo, da se čimprej obrnete na svojega zdravnika. Ponudnik ne odgovarja za informacije Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih, ki so individualne ocene posameznikov in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

6. ZAŠČITA OSEBNIH PODATKOV
Ponudnik se skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za več informacij svetujemo ogled Politike zasebnosti.

7. KONTAKT

E-pošta: 
 [email protected]
Ta dokument je bil nazadnje posodobljen dne: 22.05.2019

Nimate tako močne ali trde erekcije kot bi si želeli?
Za vse težave z impotenco imamo rešitev!

V naši spletni trgovini nudimo najcenejše tablete za erekcijo - BREZ RECEPTA!Zagotovite si spet kvaliteten seks še danes tako, da opravite DISKRETEN nakup ORIGINAL tablet za erekcijo.

NE ODLAŠAJTE - NAROČITE ŠE DANES - REŠITEV ZA VSE VAŠE TEŽAVE!

NAROČILO