Kamagra sex tablete - močna erekcija

Španska muha, ULTIMATIVNI afrodiziak

NAJMOČNEJŠA FORMULANajmočnejša formula

Na trgu ne boste našli močnejše formule za povečanje libida in seksualno stimulacijo. Nova Španska Muha GOLD je še močnejša kot stara formula in učinkuje že v 5 minutah!

100% NARAVNA IN VARNA100% naravne sestavine

Kar 10 let je trajalo, da je bila dokončana formula, ki 100% ustreza tako ZDA kot EU zdravstvenim predpisom. Stotine testov je pokazalo, da je Španska muha GOLD popolnoma varna za uživanje.

UNISEX - ZA OBAZa ženske in moške

Originalna formula španske muhe je bila namenjena le ženskam, nova formula GOLD pa deluje tudi za moške! Dodajte le manjšo količino Španske muhe Gold v vašo pijačo in rezultati bodo vidni.

ŠPANSKA MUHA GOLD
PRAVI SEKS STIMULANT ZA VAS
NAROČILO
Trenutno najboljši afrodiziak na trgu - Španska muha GOLD!
Preverite številne prednosti Španske muhe Gold pred ostalimi produkti
ZA VSE STAROSTITudi za zrela leta

Španska muha GOLD je zelo popularna med starejšimi, kjer ni več prave strasti v postelji in manjka tista iskrica oz. faktor X. Španska muha GOLD je do sedaj pomagala parom vseh starosti.

BREZ STRANSKIH UČINKOVBrez stranskih učinkov

Španska muha GOLD je bila testirana na kar 2.539 parih v obdobju kar 2 let. Sodelujoči so nato anonimno izpolnili anketo, v kateri pa bi bilo ugotovljenih nobenih stranskih učinkov.Uporaba je torej 100% varna!

DELUJE V 5 MINUTAHTakojšnje delovanje (5 min)

Noben afrodizijak na trgu ne deluje tako hitro hitro kot Španska muha GOLD! Potrebna je le manjša količina s katerokoli pijačo in povečanje v libidu in spolni želji bo vidno že v nekaj minutah!

ŠPANSKA MUHA IN NJENA ZGODOVINA

Španska muha

Španska muha (ali španska mušica) je močan afrodizijak, ki je obenem na svetovni ravni tudi najbolj poznan in uporabljan. Izjemno dober učinek ima pri izboljšanju ojačanju spolne vzburjenosti, splošni seksualni stimulaciji in povišanju libida pri ženskah. Samo ime ne izvira zato, ker bi šlo za dejansko muho ali mušico. To je le skupno ime za družino hroščev, iz katerih so včasih pridobivali sestavino, ki ji danes rečemo Španska muha.

Prava, originalna Španska muha, ki se je uporabljala že pred desetletji, je bila sestavljena iz zdrobljenih in posušenih hroščev v prst (zemljo). Ta prst vsebuje snov kantaridin, ki ob zaužitvi v telesu sproži iritirajočo reakcijo v jetrih in medenem delu. Slednje povzroči, da se do teh delov telesa obtok krvi močno poveča. Efekt tega pa je, da so pri moških erekcije močnejše in dolgotrajnejše, pri ženskah pa klitoris bolj nabrekne in je bolj občutljiv za dražljaje, kar zelo poveča užitek pri predigri in seksu.

Formula Španske muhe je sicer iz starih časov do danes prehodila dolgo pot: postopek, ki je preteklosti vključeval mletje posušenih hroščev moškega spola je danes visoko reguliran in 100% naraven laboratorijski postopek v tehnološko visoko razvitih farmacevtskih laboratorijih.

ZGODOVINA ŠPANSKE MUHE

V času starih Rimljanov je Livia, žena takratnega Cezarja Augustusa, redno uporabljala špansko mušico na zabavah, ki jih je prirejala. Legenda španske mušice zato izvira iz tega časa, saj je zaradi narave teh zabav (za veliko večino teh zabav bi bil bolj primeren izraz pojedina in orgija) bila španska mušica skoraj obvezna za vse, ki so želeli zdržati na zabavi celo noč. Takrat je mušica postala znana kot močan ojačevalec libida in spolne stimulacija tako za moške kot za ženske. Kasneje je Španska muha postala priljubljena tudi v Franciji in Angliji.

NOVO NA TRGU - afrodizijak ŠPANSKA MUHA - v akciji!NAROČILO

KAKO DELUJE ŠPANSKA MUHA

Španska muha GOLD

Španska muha že stoletja velja za močan afrodiziak. Sestavina se lahko doda tako k obroku kot v pijačo, v obeh primerih bo seksualna stimulacija učinkovala. Kot spolni stimulans za ženske španska muha stimulira urogenitalni trakt in s tem povzroči prijetno srbeč, vroč občutek. Ženska tako doživi močan občutek, ki poveča njeno spolno poželjivost in tudi željo po spolnem odnosu.

Ta povišan libido povzroči tudi ovlažitev vagine, zato uporaba Španske muhice povzroči tudi boljši odzivni čas pri spolni stimulaciji in ženska povzroči tudi manj časa za doseganje orgazma oz. orgazmov. Ker pa gre za zelo potentno učinkovino, je treba paziti pri uporabi le-te. Prekomerno uživanje lahko povzroči nezaželene učinke kot je vročina ali srbeč občutek pri uriniranju. Da se temu izognete, svetujemo, da Špansko muho kupujete le pri preverjenih trgovcih, ki vam nudijo 100% originalne izdelke (brez ponaredkov, ki škodujejo zdravju!) in tudi garancijo za delovanje.

Delovanje Španske muhe lahko najbolje razložimo tako, da ima močan stimulativni učinek na seksulano občutljivost in senzacijo v klitorisu. Produkt poveča pretok sveže krvi do ženskega spolovila, kar zelo hitro vodi do klitorisnega vzburjenja. Ta efekt ženski da občutek spolne vzburjenosti in velike želje po seksu.

SAMO NARAVNE SESTAVINE IN ZELIŠČA

Ker so vse sestavine Španske muhe izključno naravnega izvora, jo lahko brez skrbi uporabljate večkrat na teden. Prav tako je zelo enostavna za uporabo: vse kar je potrebno storiti, je dokapljati nekaj kapljic Španske muhe v vašo pijačo in v le nekaj minutah (4-8) boste občutili vedno močnejši občutek vznemirjenja in stimulacije. Kljub 100% naravni zasnovi vseeno svetujemo, da se izogibate uživanju mastne hrane in/ali alkohola, saj bo s tem učinek nekoliko zmanjšan.

Ponaredek Španske muhe
SAMO 100% ORIGINAL ŠPANSKA MUHA

Zelo pomembno je, da se izogibate cenenim ponaredkom na trgu. V primeru ponaredkov namreč gre za 100% naraven in varen produkt. Ceneni ponaredki Španske muhe so sestavljeni iz kemično in termično obdelanih učinkovin, ki niso niti ustrezno skladiščene, niti končni izdelek ni ustrezno zapakiran. Bistvo cenejših ponaredkov je namreč ravno v tem, da ponarejevalcem prinesejo hiter in velik zaslužek, to pa najhitreje dosežejo tako, da varčujejo na račun zdravja kupcev teh ponaredkov. Toplo vam torej priporočamo, da Špansko muho naročate samo pri zaupanja vrednih trgovcih, ki vam nudijo garancijo na delovanje ter tudi garancijo na kvaliteto in 100% avtentičnost svojih produktov.

100% naravne sestavine - NOVA FORMULA - ŠPANSKA MUHA GOLD!NAROČILO

Španska muha - ultimativni afrodiziak

To, da se z uživanjem Španske muhe poveča užitek pri seksu in dvigne libido, je že dokazano. Vendar pa se v telesu dogajajo tudi druge, pozitivne spremembe!

Kaj se zgodi, ko zaužijete Špansko muho?

ŽENSKE LAHKO PRIČAKUJEJO NASLEDNJE UČINKE:

 • instantno povečanje želje po seksu in navlaženje vagine,
 • intenzivnejše občutke med seksom,
 • močnejši orgazem,
 • hitrejše vzburjenje,
 • intenzivnejša stimulacija klitorisa,
 • večji užitek pri vseh dotikih med seksom,
 • povečan pretok krvi v medenični predel,
 • več energije med spolnim odnosom.

MOŠKI LAHKO PRIČAKUJEJO:

 • večji libido,
 • krajši reakcijski čas pri spolnosti,
 • intenzivnejše in daljše orgazme,
 • več spolne moči in energije.

Fizične izboljšave, ki jih boste opazili pri sebi, seveda prinesejo tudi pozitivne efekte pri najbolj pomembni stvari - psihološkemu počutju med seksom. Ko se boste enkrat neizpodbitno zavedali, da lahko brez težav zadovoljite svojega partnerja in uživate med seksom, boste šele doživeli najboljši seks vašega življenja. In ravno to je tista največja prednost afrodiziaka Španske muhe.

100% naravne sestavine - NOVA FORMULA - ŠPANSKA MUHA GOLD!NAROČILO

Kaj pravijo kupci o Kamagra Gel SLO

Povprečna ocena 4.92 / 5.0 (skupaj 287 ocen)
BineKranj
5.0
Kvalitetni geli in tablete, hitra dostava, še bom naročil
AlojzPodkum
5.0
Odlično! Po mojem ste najboljši
MarkoČrnomelj
5.0
Vse ok ... po pričakovanjih, dostava naslednji dan.
 1. Domov
 2. Španska muha