Telefon:
051 746 534
Kamagra sex tablete - močna erekcija

Erektilna disfunkcija

Erektilna disfunkcija se moškemu pripiše, če ugotovimo, da težko pridobi in ohrani dovolj močno erekcijo, da bi lahko imel spolni odnos, ali če je motena tudi druga spolna aktivnost.

Tri hitra dejstva erektilne disfunkcije:

 1. Erektilna disfunkcija (Erectile Dysfunction - ED) je definirana kot trajna težava pri doseganju in vzdrževanju erekcije, ki zadostuje za zadovoljiv spolni odnos;
 2. Vzroki so običajno fizični, vedno bolj pogosto pa so psihološki;
 3. Fizični vzroki so ponavadi posledica osnovnega zdravstvenega stanja, ki vpliva na krvne žile ali živce, ki penisu dovajajo kri.

Večina moških kdaj pa kdaj doživi težave s trdnostjo penisa in pomembno je, da moški redno spremlja simptome. Občasne težave z erekcijo niso nekaj, kar bi potrebovalo zdravniško zdravljenje. V takem slučaju so bolj primerna rešitev tabletke za popestritev spolnega odnosa, ki pomagajo premostiti to manjšo težavo tako, da se ne razvije v večji problem.

Pravi trenutek za pričetek zdravljenje težav je takoj, ko moški ugotovi, da erektilna disfunkcija ni le prehodne (začasne) narave. Težava v tem primeru noče in noče izginiti in pričenja vplivati na samopodobo moškega in na kvaliteto njegovega partnerskega odnosa. Takrat je najbolj pomembno in tudi najbolj produktivno, da si moški prizna, da teh težav ne more rešiti sam in da je čas za strokovno posredovanje. Priznanje, da ima moški problem, ga ne naredi "manj moškega"!

Kaj svetujejo strokovnjaki za erektilno disfunkcijo?

Mnenje strokovnjakov je sicer takšno, da je v času zdravljenja še vedno priporočljivo uživati tablete za erekcijo. Tako moški ne izgubi celotne samozavesti, ker ne more zadovoljiti partnerice, obenem pa tudi poskrbi, da se odnosi v postelji oz. doma ne skrhajo. Ravno v času zdravljenja je namreč bistvenega pomena to, da moški nima drugih distrakcij ali težav in se lahko v celoti posveti odpravi težave.

Obstaja veliko dejavnikov, ki lahko vodijo do erektilne disfunkcije, vključno s slabim libidom (spolnim nagonom) in težavami z ejakulacijo. Vendar se erektilna disfunkcija še posebej nanaša na težave pri pridobivanju ali ohranjanju erekcije. Morda imate zdrav spolni nagon, ampak telo se še vseeno ne bo odzvalo. Problem, da pride do erektilne disfunkcije je večinoma fizičen, ko se penis ne more dovolj napolniti s krvjo, da bi moški pridobil in ohranil zadovoljivo erekcijo. Razlog je lahko tudi psihičen (stres), še posebej pa je problematično, ko se moški ujame v začaran krog in zaradi strahu pred ponovnim neuspehom ne more pridobiti erekcije.

Zanimivo dejstvo: Erektilna disfunkcija se pojavlja tudi pri mlajših moških. Študija iz leta 2013 je pokazala, da kar vsak tretji moški (torej 33%) že pred 40-im letom starosti občasno trpi za erektilno disfunkcijo. Razlogi za to so predvsem pritiski sodobnega sveta (konstantna povezanost z službo in/ali domom, informacijska preobremenjenost, ipd), ki mlajše moške obremenjujejo do te mere, da druge, intimnejše plati življenja trpijo.

Težave boste seveda začeli reševati s priznanjem, da imate problem z doseganjem ali ohranjanjem erekcije, sebi in svojemu partnerju. Vaš partner lahko namreč dobi občutek, da vas ne privlači več, s tem pa se v odnosih začnejo težave. Vi pa si lahko pomagate s preprosto rešitvijo, ki jo v zadnjem času priporočajo tudi medicinski strokovnjaki – KAMAGRA tablete ali sadni geli. Če je erektilna disfunkcija fizičnega izvora, je ponovno trda erekcija le eno tabletko ali gel stran.

Kako se pari spopadajo z erektilno disfunkcijo

Nekateri pari, ki se aktivno lotijo odprave težave, težave rešijo v rekordnem času (v nekaj tednih ali mesecih). Nekateri pa se težave žal lotijo pasivno, zaradi česar so žal manj uspešni oz. neuspešni pri zdravljenju, saj si ne priznajo, da je težava resnična in jo lahko ozdravijo le z resnim pristopom.

V vsakem primeru pa močna in trda erekcija bistveno prispeva k močnem in trdnem razmerje z vašim partnerjem (ob predpostavki, da so vsi istali faktorji razmerja urejeni). Kljub temu, da seks in spolna privlačnost nista edini pogoj za uspešno razmerje, je to vseeno velik del razmerja. Saj veste, kako pravijo: "Seks je 90% razmerja če je slab in 10% razmerja, če je dober!" Enako sicer velja za veliko faktorjev v ljubezenskih / spolnih razmerjih, vendar to seveda velja tudi za spolnost.

Močna in trda erekcija - kot pri 21-ih!NAROČILO

Kaj pravijo partnice moških z ED

Ana (49) in Marjan (55), Gorenjska

Ženski vidik in erektilna disfunkcija

Ana (49) dobro ve, kaj pomenijo težave z erekcijo. Njen mož, Marjan (52) je pričel jemati zdravila za erektilno disfunkcijo že pred 11 leti, torej pri 41-ih.

"Najprej misliš, da se pač preprosto staraš in telo se sčasoma utrudi. Vendar je prišlo do točke, ko je Marjana ta težava res motila in nisva mogla več seksati niti s pomočjo tablete za erekcijo ..."

pravi Ana. Vendar Marjan s to težavo vsekakor ni edini ali osamljen primer. Več kot 20% moških njegove starosti trpi za enako ali podobno težavo. Vsako naslednje leto pa se odstotek teh moških le še strmo povečuje. Moški z diabetesom (tako kot Anin mož), so še 300% bolj podvrženi erektilni disfunkciji kot mođki, ki nimajo teh težav, saj bolezen namreč poškoduje krvno ožilje in živce. Ravno dobro delovanje le-tega pa je ključnega pomena za možnost vzpostavitve trde erekcije.

Imeti partnerja, ki trpi za ED, je lahko zelo težko. Vendar je potrebno na ta problem pogledati tudi iz njegove perspektive, nadaljuje Ana:

"Kot ženske si niti predstavljati ne moremo, kako frustrirajoče mora biti to zanj - vsaj tako mi razlaga mož."

Kljub temu, da je težko na to problematiko gledati neosebno, ženske ne smemo kriviti same sebe za partnerjevo težavo, razlaga Ana. Vzrok namreč leži v kombinaciji različnih dejavnikov in 95% možnosti je, pravijo strokovnjaki, da partnerka ni eden izmed njih. Eden izmed vodilnih strokovnjakov na tem področju, dr. Jan Kerner (Švedska), pravi:

"Zelo redko je, da je vzrok ED oz. erektilne disfunkcije dejansko v samem spolnem partnerju osebe. Zato ni smiselno, da se žesnske počutijo zaradi te težave manj privlačne ali celo nezaželjene, sam ponavadi razlog leži povsem drugje."

Pri starejših moških je težava v večini primerov v slabši zmogljivosti krvnega ožilja, torej oviranem pretoku sveže krvi, pri katerem zdravila kot so Kamagra in Viagra odlično pomagajo.

dr. Aleksandra G. (52), raziskovalka

Erektilna disfunkcija iz vidika doktorice

Ko se ženska doživi erektilno disfunkcijo pri svojem partnerju, je prva reakcija:

"Ne privlačim ga več!"

Reakcija v 95% primerih napačna, saj razlog za partnerjeve težave z ED pogosto leži povsem drugje. Zato je ta reakcija škodljiva tako za žensko kot za moškega, obenem pa tudi za njuno spolno in romantično razmerje.

Erektilna disfunkcija je velika ovira (praktično največja) v spolnem življenju vsakega para. Zaskrbljujoče pa je predvsem dejstvo, da za to težavo trpi vse več moških, tudi mlajših v 30-ih in 40-ih letih. V moji ordinaciji se znajdejo npr. 35-letniki v vrhunski telesni kondiciji, ki mi priznajo, da niso seksali že več let zaradi nezmožnosti erekcije. V zadnjem času pa vse več pozornosti polagam reakciji njihovih partneric, katerih skrb številka ena je, da niso več privlačne svojim partnerjem.

Resnica je namreč, da obstaja veliko drugih, bolj verjetnih razlogov zakaj njihov partner trpi za ED. Ti razlogi so najrazličnejši: stres, pomanjkanje fizične aktivnosti (zaležanost je smrt sodobne družbe!), slaba (mastna) dieta, pomanjkanje spanca, prekomerno pitje alkohola in/ali kajenje in mnogi drugi.

Težava pa se pojavi predvsem pri miselnih vzorcih moškega:

 • Se bo to zdaj zgodilo vsakič?
 • Bom sploh še kdaj imel trdo in močno erekcijo kot včasih??
 • Kaj si misli ona???

Moški se namreč ujame v negativen vzorec strahu in dvomov v svojo moškost, ki to težavo lahko spremeni iz enkratne težavice v trajen problem. Dr. Aleksandra Grom zato partnericam moških z ED na srce polaga naslednje:

"Zelo pomembno je, da se ženske zavedamo, da lahko z negativno reakcijo ED potenciramo, z razumevajočo pa veliko pripomoremo k rešitvi."

Kljub temu, da je zelo enostavno to težavo vzeti osebno, vseeno pomislite - ali ni enako možno, da je vašemu partnerju tako zelo pomembno, da vas zadovolji, da zaradi tega doživlja strah, anksioznost in ED? Ko naslednjič vajin spolni odnos prekine slaba erekcija, imejte v mislih, da je težava verjetno bolj povezana z njim kot z vami. In v takih primerih priporočam tudi najbolj preprosto rešitev - modro tabletko. Z njo se namreč najhitreje:

 1. pojavi erekcija,
 2. razblinijo dvomi in povrne samozavest,
 3. z njo pa tudi trda in močna erekcija.
Premagaj erektilno disfunkcijo! Rešitev TAKOJ!NAROČILO

Kaj pravijo kupci o Kamagra Gel SLO

Povprečna ocena 4.92 / 5.0 (skupaj 287 ocen)
TineBohinjska Bela
4.5
Hiter odziv, ugodne cene, dostava na dom, korekten odnos, same pohvale!
MihaGrosuplje
5.0
Moram pohvaliti zelo hitro in diskretno dostavo iz te trgovine. Zadovoljen.
PeterStražišče
5.0
Hvala .. z zastonj poštnino in hitrim pošiljanjem ste mi najboljši!
 1. Domov
 2. Erekcija
 3. Erektilna disfunkcija